Fabrica de Margele | magazin online de margele si accesorii

Termeni si conditii

 

1.Introducere

 

 

    1.1. FabricaDeMargele.ro este un magazin online de promovare si comercializare a margelelor si accesoriilor pentru confectionarea bijuteriilor.

 

    1.2. Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare fabricademargele.ro, pentru informare, vizitare sau  cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului fabricademargele.ro are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

 

 

    2. Informatii despre site

 

    2.1. Site-ul web fabricademargele.ro este proprietatea firmei FABRICA DE MARGELE SRL, cu sediul in Bucuresti, Blvd-ul Dimitrie Cantemir nr.21, Bl.4, Sc.C, Et.5, Ap.85, sector 4, cod postal 040236, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/4900/2013, C.I.F. 31503703, numit pe parcursul acestor termeni si conditii fabricademargele.ro

 

Contact:

Tel: (+40)0765974061 ; (+40)0768083497

email: oanaiuliadaniela@yahoo.com

 

 

   3. Proprietatea Intelectuala

 

   3.1 Continutul si design-ul fabricademargele.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea fabricademargele.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la "Scrie un comentariu"  devin proprietatea fabricademargele.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul fabricademargele.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat  acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

 

  3.2. Puteti folosi continutul fabricademargele.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea fabricademargele.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al fabricademargele.ro asupra continutului;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

 

  3.3. Este interzisa orice utilizare a continutului fabricademargele.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email oanaiuliadaniela@yahoo.com

 

   3.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul fabricademargele.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la oanaiuliadaniela@yahoo.com cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor fabricademargele.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

 

   3.5. Utilizatorii fabricademargele.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe site-ul oferit  de fabricademargele.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe site-ul fabricademargele.ro sau orice alt tip continut.

 

 4. Suspendarea accesului

 

fabricademargele.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

 5. Schimbari ale site-ului

 

fabricademargele.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

 

 

  6. Inregistrare, parole si responsabilitati

 

  6.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. fabricademargele.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

 

  6.2. fabricademargele.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

 

 

 6.3. fabricademargele.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

 

 6.4. In acelasi timp insa, fabricademargele.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor fabricademargele.ro.

 

 6.5. In concluzie, atunci cand accesati site-ul fabricademargele.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului fabricademargele.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

 

 6.6. fabricademargele.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). fabricademargele.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile fabricademargele.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe fabricademargele.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de fabricademargele.ro va rugam sa trimiteti un email la oanaiuliadaniela@yahoo.com si vom rezolva problema cat de curind posibil.

 

7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

 

Anumite parti ale continutului publicat pe fabricademargele.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care fabricademargele.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului fabricademargele.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. fabricademargele.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, fabricademargele.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

8. Aprobarea comentariilor

 

8.1. fabricademargele.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

 

8.2. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de fabricademargele.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma fabricademargele.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii fabricademargele.ro.

 

8.3. De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii fabricademargele.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea fabricademargele.ro, mesaje de tip de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

 

9. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

 

9.1. fabricademargele.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, fabricademargele.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al fabricademargele.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 

10. Legea guvernanta

 

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul fabricademargele.ro

 

Prin Termeni si conditii se inteleg si se accepta si celelalte conditii descrise in sectiunile Livrari si costuri, Returnarea produselor, Situatii speciale, sectiuni aflate pe prima pagina a site-ului www.fabricademargele.ro